кадър bg-voice.comНаш репортер във Вашингтон пострада по време на протест на

...
кадър bg-voice.comНаш репортер във Вашингтон пострада по време на протест на
Коментари Харесай

Протестиращи в черно и противогази нападнаха журналисти, български репортер е пострадал

кадър bg-voice.com

Наш кореспондент във Вашингтон пострада по време на митинг на хора от движението Black Lives Matter. 

Репортерът на BG-VOICE Галина Петрова бе нападната от стачкуващи във Вашингтон, където отразява президентските избори в Съединени американски щати. Всички те са били оборудвани с противогази и маски, облечени в черни облекла, оповестява медията.

В опит на екипа на BG-VOICE да се движи дружно с протестното шествие, внезапно група хора са изблъскали репортера Галина Петрова. Тя е ударена по гърба, против нея са употребявани нецензурни думи и обиди от страна на протестиращите.

Протестиращите, по сведения на Галина Петрова, са част от придвижването Black Lives Matter. Те са блъскали всички публицисти, опитвали са се да счупят техниката им.

Галина Петрова описа още, че хората стартират да се изнервят от изборните резултати, които идват в действително време. Тя добави, че към нея мирише мощно на алкохол и марихуана, а тези добре проведени групи стават все по-агресивни.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР